Numerolog Corina Stratulat

Inspirație, claritate, informație și emoție!

Perioada actuală ne-a impus schimbarea pe toate planurile mai repede decât ne așteptam. Însă, știm că fiecare persoană are o anumită capacitate de adaptare, atât la informație și modul de lucru, de trai.

Cu atât de mulți stimuli exteriori care creează frica și panica, avem nevoie și de eficiență și productivitate, avem nevoie de echipe unite, angajați care se sprijină, se acceptă și performeaza.

Activitațiile de teambuilding au dispărut. Mult așteptata petrecere de Crăciun dispare. Însă oamenii rămân și au nevoie să aibă o stare mentală și emoțională echilibrată.

Am observat în toate cursurile și webinarile online cât de dornici sunt oamenii de conectare, chiar dacă interacționează prima dată și dacă se află la sute sau mii de km distanță fizică. 

Chiar dacă în decembrie nu vom petrece fizic timp împreună, putem petrece timp focusati pe același subiect, de interes pentru orice persoană și echipă. 

Am creat un seminar plin de inspirație și motivație. Folosind cunoașterea dată de numerologie, și metode din dezvoltarea personală și spirituală, voi împărtăși în 3 ore acele informații care vor reda bucuria și motivația de a fi împreună, de a îndeplini obiective și de a fi recunoscători pentru ceea ce avem. 

Angajații tăi sunt de cele mai multe ori ca o "familie" și mare nevoie au de atenție, de a fi ascultați și motivați către performanță. 

Dacă ai o echipă și vrei să-i oferi acest CADOU de CRĂCIUN, scrie-mi și vom construi un seminar online care să vă ajute în această perioadă cu multe încercări. 

Nu subestima forța interioară și dăruirea unui angajat care simte că e parte dintr-o echipă, dintr-o organizație. Pentru asta are nevoie să se cunoască, să se accepte și să-și crească abilitatiile. 

Scrie-mi și vom stabili o scurtă discuție despre echipa ta. Cu siguranță vor apreciat un CADOU altfel, plin de ispiratie și motivație. 

Mutumesc!

Investitia pentru un seminar online este intre 45 si 120 lei/angajat.

Subiectele pe care le abordez în prezentările mele
au legătură cu următoarele domenii:

Team building & Motivarea angajaților
Numerologia ca instrument de autocunoaștere și descoperirea misiunii personale, numerologia în relații personale și de business, numerologia în afacerea ta.
Creșterea stimei de sine și valorizarea proprie.
Dezvoltarea personală și spirituală din perspectivă numerologică și nu numai.

Subiectele și structurile prezentărilor mele pot varia în funcție de durată,
de specificul și tematica evenimentului și de tipul de public.