Corina Stratulat

Te afli într-un impas al vieții tale și nu știi unde să cauți răspunsuri?

Ai o viață profesională de succes și totuși ești nemulțumit de tine?

Simți că acolo unde ești nu (mai) este locul tău?

Vrei să începi un proces accelerat de autocunoaștere și dezvoltare personală?

Dacă te-am pus pe gânduri și te intrebi ce ai putea descoperi despre tine sau ce poți face ca să te simți mai împlinit, o analiză numerologică ar putea fi începutul schimbărilor pozitive din viața ta.

Numerologia este o știință ce datează de peste mii de ani, pe care istoricii o leagă de filosoful Pitagora, cel care a pus bazele formale ale numerologiei în Grecia Antică. În spatele numerelor stau o mulțime de informații care pot fi obținute din analiza numerologică a datei de naștere și a numelui tău.

Astăzi este deja cunoscut faptul că cifrele conțin date despre însușiri ale psihicului uman, despre abilitățile personale, dar și despre subconștient.

În cadrul unei ședințe de analiză numerologică personală obții o imagine completă a personalității tale, un tablou format din diversele părți care te compun ca individ. Astfel, poți ști care îți sunt atuurile și cum să le folosești din plin în viața personală și profesională ca să ai succes, să fii împlinit și fericit.

Când este cel mai bun moment să alegi analiza numerologică?

Image

Când simți că nu (mai) ai o direcție și un scop clar în viață, nu te mai simți motivat și, nimic din ceea ce faci, nu îți aduce vreo împlinire personală sau profesională.

Când relația ta de cuplu este un șir de conflicte sau chiar în prag de colaps.

Când nu poți să îți explici de ce faci anumite alegeri, de ce ești blocat în contexte de viață toxice și epuizante, de ce nu reușești să atingi succesul prin acțiunile tale.

Cum ar fi să găsești rapid răspuns la întrebările tale și să obții mai multă claritate în viața ta?

Cum te pot ajuta, prin numerologie, să te cunoști mai bine și să te (re)descoperi?

Ești unic și irepetabil ca persoană, ai venit pe această lume cu o dată de naștere, cu o mulțime de atuuri și calități. De toate aceste informații poate ești conștient, de altele nu. Pornim procesul tău de autocunoaștere de la data ta de naștere și sunt convinsă că ți se vor părea fascinante anumite detalii, pe care poate nici măcar nu le-ai bănuit despre tine. În urma analizei tale numerologice, vei avea acces la informații clare și concrete despre:

Abilitățile și aptitudinile tale native.

Care este misiunea ta personală și în ce roluri te simți cel mai confortabil.

Tipurile de inteligență dominante din matrița ta numerologică și ce poți obține folosindu-te de ele.

Ce fel de profesii îți pot aduce împlinirie, liniște interioară și siguranță financiară.

Nevoile tale de ordin material, spiritual, profesional, personal și cum ai putea să ți le împlinești în cea mai bună versiune a ta.

Care sunt atuurile tale și ce oportunități de îmbunătățire există la tine, personal și profesional.

Sunt foarte centrată pe fiecare client cu care mă întâlnesc în analizele numerologice, pe descoperirea și oferirea unor informații care să îți aducă o reală valoare și multă claritate. Pe baza lor putem să facem împreună un plan de acțiuni care să te conducă, ușor și sigur, către ceea ce îți dorești să realizezi.

Te aștept să te cunoști mai bine și să te (re) descoperi! Călătoria către tine poate începe chiar acum!